Innovative nyheder inden for massage

Massagestole har været på markedet længe, men er ofte kendt for at være ret store og klumpede af udseende. Heldigvis udvikler teknikken sig hele tiden, så både designet og selve stolen er blevet mere slank og elegant i sit udtryk. Det er dét, som dagens emne skal handle om i dag. Design såvel som de innovative nyheder i de bedste massagestole på markedet lige nu. Læs med her og bliv klogere på, hvilke innovative nyheder, der kan findes inden for massagestole lige nu.

Nyt og elegant design

Du har helt sikkert set en massagestol i lufthavnen. De ligner en forvokset lænestol på steroider og helt sikkert noget, man ikke skal have stående hjemme i privaten. Lufthavnsmassagestoles evne til at massere godt kan også diskuteres, men det vender vi tilbage til. For designet af massagestolen er fulgt med tiden, hvor elektronik og motorer blive mindre og mindre, så ”skallen” også følger med. Og det er netop også tilfældet for de nyeste massagestole.

Selvom selve underdelen på stolene fortsat er kraftig, så har man sørget for at gøre ryglæn, nakkestøtte, håndtag og fodskammel væsentligt smallere og elegant i udtrykket uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det betyder, at massagestolen pludselig er begyndt at blive attraktiv at få hjemme i privaten, på de mindre klinikker og endda i frisørsalonen.

Kort sagt kan man sige, at designet af de nyeste massagestole i højere grad minder om en lækker lænestol end en stor maskine. Flere er også begyndt at skifte den traditionelle lænestol ud med en massagestol for at gøre det sig mere behageligt hjemme i stuen eller i hyggekrogen. Her kan man nemlig sidde og få massage samtidig med, at man ikke går på kompromis med indretningen.

Mindre motor, mere kraft

Man skal heller ikke undervurdere den teknik, der ligger bag massagestolen. De bedste på markedet kan nemlig 3D scanne din krop og tilpasse massagen efter dig. Desuden har de også et hav af forskellige indstillinger, så du kan få løsnet op i de trætte løbemuskler, den spændte museskulder eller måske bare en traditionel helkropsmassage. Så det er ikke længere den lidt slappe lufthavnsmassage, men i stedet som en tur til en professionel massør.

Så selvom teknikken bag massagestolene har udviklet sig, så er hverken design eller innovative løsninger gået på kompromis med. Lyder det som noget for dig? Så har vi øverst placeret et link, hvor du kan finde de bedste massagestole på markedet lige nu.